Wednesday, February 8, 2012

Afnan & Afwan new born

      Alhamdulillah...Syukur padaMu atas segala nikmat dan pemberian yang telah Engkau berikan pada hambamu... Tak tergambar dengan perasaan & tak terluah dengan kata-kata. Tarikh keramat 13/4/2008 putera kembarku telah dilahirkan secara pembedahan. Setelah 6 tahun menunggu akhirnya satu penantian yang menyiksakan berakhir....
      Dalam tempoh 6 tahun pelbagai cara telah dicuba . Tak kira cara tradisional atau moden. 5 kali aku buat IUI tapi x menjadi.Seksanya cuma Tuhan je yang tahu. IUI kali yang ke -6 baru aku disahkan mengamdung. Lebih menggembirakan lagi apabila Dr. mengesahkan aku akan dapat anak kembar.
Time pregnent alahan memang teruk bleeding. Langsung tak boleh makan nasi n boleh duduk dalam bilik air coz tak larat nak ulang alik. Sampai dapat sebulan mc. Dugaan...
      Namun apa yang penting my twins selamat n sihat... Yang paling happy tentu ayah, atok n uwan... Atok sampai bertekak dengan guard hospital coz tak bagi masuk nak tengok cucu. Maklumlah cucu sulung...We all love both of u very much. Semoga besar nanti jadi anak yang soleh. Amin..
video

2 comments:

  1. alaaa comei cuk2 ayong..teringat plak masa jaga dia org kecik2..even kuat nangis tp ianya pengalaman yg menarik..ayong doakn along n angah akn mjadi ank yg soleh n bjaya dgn ape yg d lakukn...miss n luv u both...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ayong. Nasib baik ayong ada masa tu. Non stop nangis dari 6 pth - 12 mlm. Ayong nak buka puasa pun x dapat..Along n angah bila dah besar nanti jangan lupakan ayong..

      Delete