Saturday, August 4, 2012

Alam Persekolahan - 4 years

5/1/2012 - first day along n angah pergi sekolah. ibu yang terlebih excited. At first, atok x berapa setuju along n angah sekolah awal tapi anak2 ibu ni dah terlebih manja. Tu yang ibu hantar gaks pergi sekolah. On your first day of school, uwan n atok yang kena hantar pergi sekolah coz ibu n ayah x dapat cuti. TQ atok n uwan
video


video

video

Saturday, July 7, 2012

Birthday Party - 4 Years
















Afnan Afwan - 3 years...

Thomas birthday cake.. Their favourite cartoon..


 Celebrate kat rumah uwan cik... Rajinnye ateh ayie...


Tiup cake..


Tak nak makan ubat...
Takut dragon...



 Dari kecik sampai besar manja ngan ayong...

 With cousins..


Acu n anak buah... Sama x ???


Along lukis pic ibu .. Napa tangan n kaki ibu besar sebelah ?? hehe


Jubah acu beli from Mesir..

Friday, July 6, 2012

Afnan Afwan - 2 years

Birthday cake....


Bangun tido je terus nak laptop...

Peace....

 Bowling... Our favourite game... " Nak main bowling tunggu ayong dulu...."

Swimming....



Habis cream ibu...

Tolong atok n uwan cabut rumput...

Afnan Afwan - 1 Yr

Happy Birthday Sayang.... Dah setahun anak2 ibu... cepatnya masa berlalu.... Semoga menjadi anak2 yang soleh... Amin....


 sambut ngan family. No birthday party
Berebut hadiah yang mak ngah bagi. Bukannya x ada sorang satu but yang ini gaks jadi rebutan...
 Tq mak ngah & pak ngah...


A few pic masa along n angah 1 yr...

 Anak ayah...



Mandi kolam with farrihin


 Masa daddy & Mommy kawin..


cucu atok....


Afnan Afwan - 11 months




 Tekum buat kerja... sampai meleleh air liur...